Σελίδες που μιλάνε για την Ολλανδία

Όλοι όσοι είμαστε ήδη στο εξωτερικό, αλλά και όσοι ετοιμάζονται ή το σκέφτονται να φύγουν από την Ελλάδα, χρειαζόμαστε ο ένας τη βοήθεια του άλλου για να τα καταφέρουμε. Μια κουβέντα, μια κίνηση, μια πληροφορία μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στις προσπάθειές μας. Αυτό το forum έχει έτσι απλά ως σκοπό του την πληροφόρηση, την αλληλοϋποστήριξη και την αλληλεγγύη μεταξύ μας.

 
Η εταιρία «Εν’ Έργω» συμβουλεύει, καθοδηγεί, μεσολαβεί και παρέχει πλήρη υποστήριξη σε καλά εκπαιδευμένο προσωπικό που θέλει να ξεκινήσει μια καινούργια καριέρα και ζωή στην Ολλανδία. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε όλες τις πτυχές της μετανάστευσης.
Οι θέσεις εργασίας είναι πάντα για μόνιμη δουλειά με προοπτική και (πολύ) καλό μισθό. Συνεργαζόμαστε, κατά κύριο λόγο, με (μικρομεσαίες) επιχειρήσεις τις οποίες γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε πλήρως.
Διαθέτουμε θέσεις εργασίας για μηχανικούς και προγραμματιστές αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε στην εύρεση εργασίας και σε άλλους τομείς. Για άλλες θέσεις και ειδικότητες χρειάζεται συνήθως (καλή) γνώση Ολλανδικών! Αν ενδιαφέρεστε στείλτε μας το βιογραφικό σας για να σας πούμε περισσότερα για την αγορά εργασίας.
Για τις περισσότερες θέσεις εργασίας ισχύει:
– 30% του μισθού αφορολόγητο,
– έξοδα μετακόμισης πληρωμένα,
– πλήρης βοήθεια προσαρμογής στην Ολλανδία (εφορία, ασφάλειες, διαδικαστικά, σχολεία, γιατροί κτλ.) και βοήθεια για εύρεση κατοικίας!
Η καλή γνώση Αγγλικών είναι απαραίτητη!
 
 
Πληροφορίες για να πάει κάποιος στην Ολλανδία